Tag på en virtuel tur i området omkring Poul la Cours Vej

Nærområdet omkring Poul la Cours Vej

Askov er kendetegnet ved at være et godt og trygt sted, hvor børnene kan færdes frit. Der er ca. 1.900 indbyggere i Askov, men da der kun er få hundrede meter til Vejen, så er alle faciliteter i området. Der er et godt fællesskab i byen, der er centreret om dels børnehave og skole og dels omkring idrætsforeningen, spejderliv og andre fritidsaktiviteter. Hertil er der et godt miljø og mange aktiviteter omkring den store Askov Højskole, der er kendt som Danmarks anden ældste.

Indkøb kan man klare nemt i lokalområdet, da Askov har en fin Dagli’Brugs, der har åbent alle 7 dage i ugen, frisører og en OK-tank. Men da Vejen er meget tæt på, så møder man hurtigt en lang række specialbutikker med blandt andet optikere, børne-, herre- og dametøjsforretninger, vinhandel, mange frisører, små specialforretninger, mange dagligvareforretninger (Kvickly, Løvbjerg, REMA 1000, Netto, Fakta, Aldi og Lidl) og en lang række andre muligheder.

God infrastruktur og institutioner lige i nærheden

Pendlervenligt område

Trafikalt er det et super sted. Det væsentlige er Motorvej E20 med to til- og frakørsler, hvortil kan nævnes at der er mange gode landeveje, der sørger for nem transport til områdets øvrige byer. En stor fordel er også de mange togforbindelser med bl.a. direkte tog til København.

Institutioner og skoler

Børnepasningen i Vejen Kommune er på et godt niveau, hvor der er plads hos dygtige dagplejemødre eller i vuggestue, og senere i mange gode børnehaver, hvor af Askov-Malt Børnehave og Naturbørnehaven Egebo ligger meget tæt på.

Området er godt forsynet med uddannelsesmuligheder. Lokalområdets skole er Askov-Malt Skole, hvor man via ”Oplevelsesstien” i området kan cykle videre mod vest – en god og sikker cykelvej. Skolen er fra børnehaveklassen og til 6. klassetrin. Herefter starter børnene på Grønvangskolen, der er Vejens nyeste og største skole. Den er opdelt i tre sektioner, så 7.-9. klassetrin har deres egen afdeling.

Mange uddannelsesmuligheder og et trygt, lokalt fællesskab

Efter Folkeskolens afslutning er der gode muligheder for at blive i området, da der er gymnasiale uddannelsesmuligheder på både Vejen Gymnasium og HF samt på Vejen Business College, der begge ligger i kort cykel afstand fra boligområdet.

Når du køber en grund på Poul la Cours Vej, så kommer du til at bo i et dejligt boligområde med alle muligheder for et godt, lokalt fællesskab. Områdets åbne veje og stier giver mulighed for et trygt miljø. De mange hyggelige områder omkring stierne og legepladserne inkl. det særlige parkourområde / udefitness giver naturligvis grobund for at her er der et særligt boligområde med stor trivsel og et godt naboskab.